The Business

Mijn transformatie

3 jaar geleden ben ik gestart met Netwerk Marketing, ik had geen netwerk en zelfs geen social media toen ik begon. Ook vond ik het spannend om dit als in mijn persoon te lanceren en startte onder de naam “Voeding en Welzijn Lies”. Ik werkte hard, stopte er veel uren in en dat voor 200 euro per maand. Wat er daarentegen gebeude met mijn persoonlijke ontwikkeling is niet te omschrijven. Een geweldige investering in mij persoonlijk was het zeker. Ik stapte uit mijn oude vertrouwde vicieuze cirkel, kwam mijzelf uiteraard enorm tegen en kwam er weer sterker uit. WAUW wat een transformatie was dit!

Ontwerp zonder titel (42)

Stap 1

Ik wil je graag vragen deze informatie eens door te lezen om een idee te krijgen van wat wij doen.

Wij werken binnen Netwerk Marketing altijd samen met een partnerbedrijf. Dit is niet het eerste bedrijf waar ik mee samenwerk, maar wel het eerste bedrijf waar iedereen de investering in uren terug ziet op de bankrekening. En nog mooier is dat je financieel niets hoeft te investeren om te kunnen starten!

Gratis jouw eigen business opzetten
Hoe klinkt dat?!

Iedereen start met retailwinst, het verschil tussen verkoop en inkoop. Jij verkoopt, de klant betaalt jou, jij koopt de bestelling in en het verschil staat meteen op jouw rekening!

Je zult zien dat je al snel je eerste geld verdiend hebt en dan kun je kiezen of je enkel verkoop wilt doen of dat je ook andere mensen wilt helpen met hetzelfde. Uiteraard kun je op elk moment een andere keuze maken. 

Ga jij anderen helpen hetzelfde te doen? Dan open jij nog 7 manieren van verdienen en ik kan je vertellen deze zijn MEGA!!!

Stap 2

Ben je er klaar voor?!

Ik kan mij voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Mocht jouw interesse zijn gewekt, wil ik graag een zoomcall of telefonische afspraak met je inplannen om jou hier over te vertellen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ik hoop je snel te spreken, bedankt voor het nemen van de tijd mijn verhaal te lezen!

WhatsApp Image 2021-10-31 at 16.47.50
Winkelwagen