Mijn persoonlijke ervaring

Mijn leven voor netwerk marketing?

Ik heb 2 intenstieve zorgkinderen, school kon mij elk uur van de dag bellen met: kom ze maar halen! Dan de één, dan de ander. Niet te doen. Ik kon nooit werken want niemand ging akkoord met personeel dat elk uur van de dag opgeroepen kon worden. Klopt hoor, zij zijn niet zo gebroen, daar ligt een heel persoonlijk verhaal achter, hun basis, heel verdrietig maar ik kon het niet terug draaien. Jarenlang leefde ik met schuldgevoelens en bleef maar wijzen, waarom, waarom, het eeuwige waarom. Je zult begrijpen dat dat mij nooit hielp, maar ook hun niet. Alle hulp ingezet want mijn doel als moeder is uiteraard zorgen dat mijn kinderen zo goed mogelijk in de maatschappij komen, kansen krijgen en het belangrijkste ook het geluksgevoel mogen ervaren. Ondertussen zat ik thuis, heb lang een uitkering gehad maar heb na een flinke strijd eindelijk een PGB voor de zorg mogen krijgen.

Wat deed ik zoal op een dag?

Tv kijken, koffie drinken met vriendinnen en ik had vooral veel zelfmedelijden. Ik was er zat van, maakte steeds dezelfde keuzes, dat weet ik nu, toen dacht ik waarom overkomt mij dit toch allemaal (slachtoffer)? Het was tijd!

Mijn moeder deed aan Netwerk Marketing. Ik was mega sceptisch, vond het maar wat zweverig gedoe maar ze deed het goed. Ze werkte met producten en programma’s voor gewichtsbeheersing en na een foto die ik van mijzelf zag, was ik zo klaar voor dit traject. Ik wil die kilo’s kwijt en dacht, ik ga ook meteen het werk doen. Zo heb ik een stok achter de deur. Zo gezegd zo gedaan. Wat ik nog weet is dat mijn moeder mijn instapkosten betaalde omdat ik daar geen ruimte voor had. Ik kon die €60,- niet betalen!

Ik begon!!! Helaas hadden we niet zoveel klaar staan vauit de upline van mijn moeder. Het voelde een beetje alsof je in het diepe werd gegooid. Maar alles eromheen was prachtig! Ik werd zo verliefd op het werk.

Ik kon eindelijk weer iets voor mijzelf doen. Los van de eeuwige zorg! Ik mocht er weer zijn! Ook ontdekte ik kwaliteiten bij mezelf en begon mijzelf weer leuk te vinden. Dat was lang geleden. Ik nam altijd genoegen en dacht: dit is het dan.

Ik durfde eindelijk weer te dromen, wauw dat was lang geleden. Ik was nog steeds een soort catfish online met mijn “Voeding, Welzijn Lies”. Wie was ik nou eigenlijk? Facebook besloot dat Facebook bedoelt was voor persoonlijke profielen en de bedrijven maar een pagina moesten aanmaken. Dat moment veranderde zoveel voor mij. Meer mensen kwamen naar mij toe en als ik een verzoek stuurde kwam niet de vraag in mijn inbox, ken ik jou? Mensen accepteerde bijna vanzelf. Ik ging steeds meer begrijpen wat ik moest geven om terug te krijgen. Ik moest mijzelf laten zien om vertrouwen te krijgen. 

Inmiddels ben ik bijna 3 jaar actief en kan zeggen dat ik nu een jaar succesvol ben in Netwerk Marketing. Ik ben thuis voor de kinderen, niet meer afhankelijk van een uitkering of PGB. Als school mij belt ben ik trots dat ik gewoon kan komen wanneer ik wil. Ik kan mijn kinderen bieden wat ze nodig hebben. Ben weer of eindelijk van mijzelf gaan houden. Neem geen genoegen meer met minder. Onwijs veel geleerd en heb zoveel mooie dromen & doelen kunnen afvinken. 

Ja dit duurde even maar ik kom ook van ver. Nu weet ik dat alles mogelijk is ongeacht je verleden, diploma, afkomst en leeftijd. Het enige wat belangrijk is jouw WIL en je WAAROM! Hoe graag wil je iets? En waarom wil je dit? Als je dit duidelijk hebt voor jezelf, kun je bij elke tegenslag terug naar je WAAROM om zo door te pakken en daarom is doorzettingsvermogen enorm belangrijk!

Network marketing is a personal development program with a paycheck

The greatest quote

Winkelwagen