Innerwerk
&
Manifesteren

3 Jaar geleden kwam ik in aanmerking met de film “The Secret”. Ik wist niet wat ik zag en besefte ineens hoe ik al die jaren de cirkel in stand heb gehouden waar ik eigenlijk altijd van riep dat ik dit NIET meer wilde. Ik besefte dat ik volledig in controle ben en ik ben enorm hard gaan werken aan mijn realiteit. Al mijn overtuigingen moesten over boord. Ik moest andere keuzes maken als ik een ander leven wilde. Zo gezegd zo gedaan.

Ik besefte, om echt diep te kunnen gaan, meer nodig is dan de film je leert. Heel wat innerwerk later, met en zonder hulp, is mijn leven zo anders dan 3 jaar geleden.

Het is dan ook een passie om mensen inzicht te mogen geven met waar ze het stukje eigen verantwoordelijkheid mogen nemen en waar ze mogen loslaten. Want alles wat is geweest vasthouden helpt je niet naar de innerlijke vrijheid waar je wellicht zo naar verlangt.

Daarnaast dienen de tools die jij jaren gebruikte in jouw situatie met jou omgeving niet meer in het leven waar jij naartoe wilt. 

Voorheen hielpen ze je wellicht om mensen op afstand te houden, jezelf te beschermen of het gevoel van overleden. Maar nu beperken ze je leven. De welbekende “beperkte overtuigingen”.

Werken met mij betekent werken aan een nieuwe JIJ!

Het uiteindelijke doel is:

 

Prijzen sessies

4

Life coaching

69,- /Eenmalig
  • max. 90 minuten

Ben je even de teugels kwijt in jouw leven? Heb je behoefte aan de juiste stappen om jezelf weer in alignment te brengen in jouw leven? Dan is dit de call voor jou!

3

Doorbraak

111,- /Eenmalig
  • max. 90 minuten

Zit je vast? Weet je niet meer wat jou gelukkig maakt en hoe je dit gevoel weer terug krijgt? Heb je zoveel overtuigingen die jou beperken in jouw leven dat genieten van de kleine dingen gewoon lastig is geworden? Of heb je teveel meegemaakt wat je achter je wilt laten? Boek dan een doorbraak sessie in zodat we samen kunnen kijken wat we los kunnen maken zodat je weer ruimte krijgt voor de inzichten die jou helpen het leven weer op te pakken.

2

Invoel

111,- /Eenmalig
  • max. 90 minuten

Ben je een enorme twijfelaar? Weet je ergens wat je wilt, maar twijfel je of dit de juiste keuze is op dit moment? Denk aan relatie, kinderen, werk, financieel, wonen, vriendschap. Laat me je helpen met een invoel sessie. Ik neem je mee naar je diepere bewustzijn en geef je de inzichten waar je zelf niet of moeilijk bij kunt.

1

ReBuilding

299,- /Eenmalig
  • Geen tijdsbestek

Loop jij ook tegen je eigen gedachten aan bij alles wat je doet? Zitten jouw gedachten je soms in de weg? Wil je meer uit het leven halen? Heb je dromen en doelen, maar komt steeds dat stemmetje omhoog?
“Dit kan jij niet”
“Leg de lat niet te hoog voor jezelf”
“Ja dromen mag”
“Hoe wil je dit gaan doen”
Ga zo maar door en in hoeverre beïnvloeden deze opmerkingen jou? Wat nou als ik jou kan helpen om te kijken waar deze overtuigingen vandaan komen en we deze samen kunnen omzetten naar de realiteit? De realiteit is namelijk dat alles voor jou mogelijk is. We gaan in deze waardevolle cursus niet enkel kijken naar hoe we deze beperkende overtuigingen gaan omzetten naar iets positiefs, ook gaan we leren manifesteren tot in onze diepste kern. Hoe werkt dat nou echt? Hoe zet je je droom, je wens om in werkelijkheid? Wil je dit? Dan is dit de sessie voor jou!

3 maanden traject "1 op 1"

Wil je liever solo met mij aan de slag om jouw doelen te bereiken? 

Werk
Relatie
Gevoel
Of gewoon hoe je in je leven staat?

Wil jij overal meer uithalen en intensieve begeleiding tijdens dit traject? Vul het contact formulier in en we boeken een call in om dit te bespreken!

Winkelwagen